Revie Stand

Oavgjort mot Ipswich

Artikel

Trots att gästerna Leeds började matchen positivt så var det Ipswich som gjorde matchens första mål i den 9:e minuten när Freddie Sears mötte ett inlägg på volley. Hemmalaget tog sedan över spelet och var mycket nära att utöka ledningen efter en dryg halvtimmes spel. Ett lågt inlägg nådde Jonas Knudsen som lyckades skjuta över öppet mål från mycket nära håll. Istället för ett hemmamål där så kunde Leeds kvittera i den 42:a minuten när Chris Wood skarvade vidare ett inlägg till Stuart Dallas som petade in bollen i nätmaskorna vid den bortre stolpen. Den andra halvleken var chansfattig fram tills den 64:e minuten när Ipswich var nära att ta ledningen på nytt. En hörna hamnade till slut hos David McGoldrick som chippade bollen i ribban och Christophe Berra nickade sedan ribbreturen rakt på Robert Green i Leeds-målet. Ipswich fortsatte efter det att ligga på för ett vinstmål, men när domaren blåste av var det fortfarande oavgjort och lagen fick med det dela på poängen.

Startelvan (4-2-3-1): Green; Ayling, Bartley, Jansson, Berardi; O’Kane, Vieira (Bridcutt 46); Sacko (Barrow 77), Hernandez, Dallas; Wood (Doukara 86).

Stötta bloggen:

Per köp: Greatdays, Stor & Liten, Allente, Björn Borg, Cellbes, Webhallen, DOZ Apotek, Kjell & Company, Dustin Home, TV4 Play