Revie Stand

Silly Season 2018 (uppdaterad 15/5)

Artikel

(Senaste nytt i rött)

Klara in:

Klara ut:
Matthew Pennington, född 1994, försvarare, lån avslutat
Den inlånade mittbacken fick spela tjugofyra matcher under den nyligen avslutade säsongen och det ryktades lite smått att Leeds var intresserade av att göra övergången permanent. Det kommer dock inte att hända nu i och med att 24-åringen har förlängt med Everton. (12/5)

Pierre-Michel Lasogga, född 1991, anfallare, lån avslutat
Den tyske anfallaren lånades in förra sommaren och gjorde till en början en hel del mål men i slutet av säsongen gick det inte lika bra. Nu har han vinkat farväl på sociala medier och återvänt till Hamburg. (12/5)

Hadi Sacko, född 1994, mittfältare, fri transfer
Sacko var först inlånad innan han förra sommaren köptes från Sporting Lissabon trots att han inte hade gjort så bra ifrån sig. Under den nyligen avslutade säsongen fick han knappt någon speltid alls och nu har yttern själv meddelat på sociala medier att tiden i klubben är över. (15/5)

Stötta bloggen:

Per produktklick: Shopalike

Per klick: Busring, HögskoleprovGuiden

Per köp: Hotels, Stayhard, Lagerhaus, Bluebox, Cellbes, Cervera, Boozt, Beauty Planet, Stor & Liten, Mobile Store, Lindex, Bobby Harper, Åhlens, Kjell & Company, Taxijakt, Clas Ohlson, Kronans Apotek, Polarn O. Pyret, Bokus, Ginza, C More, Björn Borg, PresentKortTorget

Per donation:

Per köp: