Revie Stand

Silly Season 2018 (uppdaterad 19/6)

Artikel

(Senaste nytt i rött)

Klara in:

Klara ut:
Matthew Pennington, född 1994, försvarare, lån avslutat
Den inlånade mittbacken fick spela tjugofyra matcher under den nyligen avslutade säsongen och det ryktades lite smått att Leeds var intresserade av att göra övergången permanent. Det kommer dock inte att hända nu i och med att 24-åringen har förlängt med Everton. (12/5)

Pierre-Michel Lasogga, född 1991, anfallare, lån avslutat
Den tyske anfallaren lånades in förra sommaren och gjorde till en början en hel del mål men i slutet av säsongen gick det inte lika bra. Nu har han vinkat farväl på sociala medier och återvänt till Hamburg. (12/5)

Madger Gomes, född 1997, mittfältare, Sochaux, £?
Efter att ha lämnat Liverpool skrev den unge spanske mittfältaren på för Leeds förra sommaren men under säsongen blev det endast två matcher i ligacupen. Nu är det klart att han lämnar för spel i Sochaux. (11/6)

Felix Wiedwald, född 1990, målvakt, Eintracht Frankfurt, £?
Tysken köptes in förra sommaren då Leeds behövde en målvakt som var bra med fötterna men många misstag gjorde att 28-åringen under våren inte ens fick sitta på bänken. Nu är det helt klart att han lämnar klubben för att istället bli andremålvakt i Eintracht Frankfurt. (19/6)

Stötta bloggen:

Per klick: Busring, HögskoleprovGuiden

Per köp: Hotels, Stayhard, Lagerhaus, Bluebox, Cellbes, Cervera, Boozt, Beauty Planet, Stor & Liten, Love Your Phone, Geggamoja, Bobby Harper, Clas Ohlson, Åhlens, Kjell & Company, Taxijakt, Kronans Apotek, Lindex, Polarn O. Pyret, Adlibris, Ginza, Björn Borg, Flowerhouse, Unisportstore

Per donation:

Per köp: