Revie Stand

Silly Season 2019 (upp. 11/7)

Artikel

(Senaste nytt i rött)

Klara in:

Jack Harrison, född 1996, mittfältare, Manchester City, lån
22-åringen hämtades in på lån förra sommaren och efter en väldigt svag start på säsongen så blev han ordinarie under våren. Nu är det helt klart att Leeds lånar yttermittfältaren i ytterligare en säsong. (1/7)

Ben White, född 1997, försvarare, Brighton, lån
White är en mittback som mest har varit utlånad från Brighton till andra klubbar under de senaste säsongerna och nu går flyttlasset till Leeds där han kommer att stanna under hela den kommande säsongen. (1/7)

Jack Clarke, född 2000, mittfältare, Tottenham, lån
Den 18-årige yttermittfältaren blev nu idag helt klar för Tottenham men Leeds klargör att Premier League-klubben mycket snällt skickar tillbaka talangen på ett lån som sträcker sig fram till nästa sommar. (2/7)

Hélder Costa, född 1994, mittfältare, Wolves, lån
Wolves köpte in den portugisiske yttern för tretton miljoner pund för två och ett halvt år sedan men där är 25-åringen inte längre önskvärd. Lånet går ut nästa sommar och övergången blir därefter permanent. (3/7)

Klara ut:
Izzy Brown, född 1997, mittfältare, lån avslutat
Den före detta knäskadade 22-åringen lånades in i augusti förra året och planen var att få honom i spelbart skick till våren. Det blev dock bara två korta inhopp för mittfältaren som nu har återvänt till Chelsea. (17/5)

Paudie O’Connor, född 1997, försvarare, Bradford, £?
Den irländske mittbacken anlände för två somrar sedan och fick därefter göra fyra seniorframträdanden under säsongen. Det senaste året var han utlånad två gånger och nu är Bradford-övergången permanent. (18/6)

Jay-Roy Grot, född 1998, anfallare, Vitesse, lån
21-åringen var under den senaste säsongen utlånad till holländska VVV-Venlo och nu är det helt klart att han återvänder hem till Nederländerna för spel med Vitesse Arnhem fram till nästa sommar. (28/6)

Jack Clarke, född 2000, mittfältare, Tottenham, £?
Den unge offensive spelaren gjorde debut i A-laget under förra säsongen och på tjugofem stycken matcher så gjorde han två mål från sin kant. Nu har Tottenham köpt honom men 18-åringen återvänder på lån. (2/7)

Aapo Halme, född 1998, försvarare, Barnsley, £?
Halme anlände till Leeds från HJK Helsinki i januari förra året men åkte direkt på en riktigt tuff fotskada. Debuten i A-laget kom istället den allra senaste säsongen och totalt blev det fem matcher för finnen. (3/7)

Lewie Coyle, född 1995, försvarare, Fleetwood, lån
Högerbacken har varit utlånad till League One-klubben Fleetwood Town under de två senaste säsongerna och nu är det helt klart att han kommer att befinna sig på lån där även under de närmaste sex månaderna. (5/7)

Mallik Wilks, född 1998, anfallare, Barnsley, £?
Den offensive spelaren var under förra säsongen utlånad till Doncaster i League One där han gjorde sexton mål i alla tävlingar. Hans nästa klubb är nu Barnsley och den här gången är övergången permanent. (6/7)

Pontus Jansson, född 1991, försvarare, Brentford, £5,5 miljoner
Marcelo Bielsa gillade inte mittbackens attityd och svensken får med det lämna Leeds. Seriekonkurrenten Brentford var de enda som lade ett bud på spelaren och blir därmed 28-åringens nästa klubbadress. (8/7)

Tyler Denton, född 1995, försvarare, Stevenage, £?
Ytterbacken har de senaste säsongerna mestadels varit utlånad till andra klubbar men lyckades där inte att imponera något. Idag kom nyheten att 23-åringen är helt klar för Stevenage som spelar i League Two. (11/7)

Stötta bloggen:

Per klick: Busring, HögskoleprovGuiden

Per klick på sökresultat: Momondo

Per köp: Hotels, Stayhard, Lagerhaus, Cellbes, Indiska, Cervera, Ginza, Flowerhouse, Stor & Liten, MyTrendyPhone, Bobby Harper, Clas Ohlson, Åhlens, Kjell & Company, Kronans Apotek, Lindex, Bokus, Taxijakt, Lyko, Stadium, Geggamoja, Cake It Easy, Partytajm

Per donation:

Per köp: