Revie Stand

Botaka vill debutera mot Brentford

Artikel

I morgon kommer Brentford på besök till Elland Road och de leds av holländaren Marinus Dijkhuizen, en person som Jordan Botaka känner till väl.
– Tränaren i Brentford var även min tränare i Holland förra säsongen så det blir roligt att se honom igen. Jag skulle vilja debutera mot honom, säger Botaka till klubbens hemsida.
Frågan är dock vilken position som är hans starkaste.
– Jag är högermittfältare. Jag kan också spela till vänster, men förra året spelade jag mer på den högra sidan än den vänstra.
Vad måste han då göra för att klara av det mer fysiska spelet i the Championship?
– Jag måste spela snabbare, jag måste bli starkare, jag måste bli snabbare – det är vad jag ska göra nu. Men jag kommer inte sluta vara mig själv, det är det viktigaste.
Han har klart för sig vad han vill åstadkomma i Leeds.
– Jag måste assistera till mål, göra mål, se till att vi vinner matcher och göra supportrarna nöjda. Det är vad jag jobbar på och det är vad jag vill göra för Leeds, avslutar Botaka med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Apohem, Cellbes, Buttericks, C More, Webhallen, Bloomify, Björn Borg, Yves Rocher, Partytajm, Polarn O. Pyret, Skalhuset, Kjell & Company