Revie Stand

Crowe köper inte klubben

Artikel

Ryktet om att Russell Crowe, som äger den australiensiska rugbyklubben South Sydney Rabbitohs tillsammans med miljardären James Packer, ville köpa klubben dök upp i våras i samband med att filmstjärnan var i Storbritannien för att promota sin nya film. Massimo Cellino var vid den här tidpunkten avstängd från att äga Leeds. Crowe sa i en intervju med BBC i mars att han älskade klubben och att han började ”bli lite otålig”.

Men igår klargjorde han på Twitter att han lägger planerna på hyllan:

”Jag står fast vid min övertygelse om att LUFC är en enorm möjlighet. När mina betrodda medarbetare testade idén fann vi mycket potential. […] Men jag vet vilket personlig uppoffring som krävs och jag vet att utan mina faktiska händer på ratten i Leeds kan jag inte garantera investerarna en avkastning. Jag har älskat Leeds hela mitt liv. Det kommer jag alltid att göra. Jag kommer dock inte att stjäla mer tid från mina barn. Så enkelt är det.”

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More