Revie Stand

Donaldson: ”Varje bortalags dröm”

Artikel

Leeds har nu tangerat klubbrekordet när det gäller antalet hemmamatcher i rad utan vinst. I lördags fick Birmingham med sig alla de tre poängen och gästernas anfallare Clayton Donaldson, som är född i Bradford, säger att det ger tändvätska åt bortalagen att höra om Leeds problem.
– Man kan känna spänningen. Det är varje bortalags dröm att komma hit vetandes om att de inte har vunnit här på ett tag, säger han till tidningen Yorkshire Evening Post.
Donaldson, som har flera Leeds-supportrar i släkten och en lillebror som har spelat för Leeds akademi, tror dock att det kommer att lösa sig för Leeds del.
– Det är tråkigt att höra om Leeds nuvarande trend efter att de startat säsongen så bra. De har dock en bra manager och en bra spelartrupp. Jag tror att det ordnar sig för dem. Det är en storklubb och jag vill att Leeds ska göra bra ifrån sig, inte lika bra som oss, men jag är lite svag för dem, avslutar Donaldson med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More