Revie Stand

Evans om Bolton-matchen

Artikel

Igår spelade Leeds 1-1 på bortaplan mot Bolton trots att de sistnämnda fick en spelare utvisad med tjugo minuter kvar.
– Vi startade inte på samma sätt som mot Fulham och låg steget efter över hela planen under de första tjugo minuterna, säger Steve Evans till klubbens hemsida.
Han fortsätter:
– Vi träffade dock stolpen och deras målvakt gjorde en bra räddning på ett avslut från Chris Wood innan de gjorde mål.
Det var den förre Newcastle-anfallaren Shola Ameobi som började målskyttet efter en dryg halvtimme.
– Det var ett dåligt mål att släppa in och det borde aldrig ha blivit hörna då vi skulle ha hanterat det. Stuart Dallas kunde sedan inte rensa bort hörnan och Tom Adeyemi tappade sin markering. Det var tre misstag som ledde fram till målet.

Leeds spel blev bättre i den andra halvleken och Mirco Antenucci kvitterade på straff med tjugo minuter kvar. I samband med straffsituationen blev en Bolton-försvarare utvisad.
– Vi fick till en kvittering och att de sedan fick spela med tio man gjorde det enklare. Men jag tycker att vi dominerade före det.
Spelet på den sista tredje delen lämnade dock en del att önska.
– Skillnaden var den avgörande passningen. Vi tog oss ner till kortlinjen sju, åtta eller tio gånger i den andra halvleken. Chris Woods rörelse var helt fantastisk och man måste pricka hans huvud. Gör man det och han inte gör mål så är det hans problem. Men hans rörelse var fantastisk, förklarar Evans.
Det var Leeds andra bortamatch på ett par dagar.
– Vi hade en lång resa till Fulham och kom tillbaka mitt i natten. Vi har inte haft mycket tid på oss att träna, men vi försökte ända till slutsignalen, avslutar Evans med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More