Revie Stand

Förlust mot Sheffield Wednesday

Artikel

Leeds var det bättre laget i den första halvleken på Hillsborough, men trots flera bra chanser var det fortfarande mållöst när domaren blåste av för halvtid. I den 47:e minuten kom dock matchens första mål och det var hemmalaget som gjorde det. Fernando Forestieri sköt ett distansskott som var på väg utanför, men Marco Silvestri valde ändå att ingripa och styra bollen till hörna. På hörnan gjorde Gary Hooper, efter lite kalabalik i straffområdet, mål från nära håll. Tre minuter senare var det dags igen. Forestieri sköt ett skott som Silvestri inte kunde hålla och Hooper var beredd på returen.

Leeds trodde dock att de hade reducerat med drygt tio minuter kvar. Wednesday höll på med ett byte, men Forestieri gick av i snigelfart så domaren satte i gång spelet. Leeds hade en frispark till höger om straffområdet och den nådde Liam Cooper som gjorde mål. Domaren godkände till en början målet, men efter hemmaprotester valde han att konsultera med fjärdedomaren och dömde sedan bort målet. Frisparken fick slås om, men den här gången nickades Scott Woottons nick bort på mållinjen. Det skulle inte bli några fler mål och Leeds inkasserade med det sin andra raka förlust.

Startelvan (4-2-3-1): Silvestri; Wootton, Bellusci, Cooper, Taylor; Bridcutt, Cook; Dallas, Murphy (Antenucci 75), Carayol (Mowatt 70), Doukara.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More