Revie Stand

Förlust på nytt

Artikel

Träningslägret utomlands avslutades igår med en match mot tyska Hoffenheim i Norge. Tyskarna tog ledningen redan i den andra minuten när Mark Uth skött ett snyggt skott från distans som Silvestri var chanslös på. Efter tjugofem minuters spel var det kvitterat. En hörna hittade så småningom fram till Tom Adeyemi som kunde skjuta in bollen på volley. I den andra halvleken gjorde dock inbytte Steven Zuber vad som skulle visa sig bli matchens sista mål, men det fanns trots förlusten en hel del positivt att ta med sig från matchen.
– Den första halvleken var utmärkt. Vi pressade dem högt och de kom inte ut ur deras planhalva. Vi hade många chanser, säger en nöjd Uwe Rösler till klubbens hemsida.
I den andra halvleken började krafterna sina.
– Jag berömde spelarna mycket i halvtid, förmodligen lite för mycket, med tanke på att det var i slutet på en tuff vecka. Vi kunde inte hålla nivån uppe i den andra halvleken, men hade fortfarande två eller tre väldigt bra chanser. Ett oavgjort resultat hade varit rättvist.
Lewis Cook var tvungen att kliva av efter en kvart, men Rösler lugnar och säger att det bara var en försiktighetsåtgärd.
– Han mår bra. Han fick en spark på en tå och vi plockade av honom. Vi ville inte riskera någonting två veckor före premiären. Kal (Kalvin Phillips) kom in och var fantastisk i den första halvleken, avslutar Rösler med.

Startelvan (4-3-3): Silvestri; Berardi, Bamba, Bellusci, Taylor (Cooper 65); Cook (Phillips 15), Adeyemi (Sloth 84), Mowatt (Walters 85); Byram (Erwin 80), Wood (Morison 80), Doukara (Antenucci 61).

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More