Revie Stand

Gray om eventuella lån

Artikel

Lånefönstret stänger i morgon och än har ingen ny spelare anlänt. Sunderland-mittfältaren Liam Bridcutt och Norwich-anfallaren Kyle Lafferty sades vara på väg tidigare under månaden men de övergångarna tycks nu ha runnit ut i sanden.
– Jag skulle bli orolig om ingenting händer då Steve (Evans) har pratat mycket om att få in spelare och han verkar veta vem han vill ha, säger klubblegenden Eddie Gray till tidningen Yorkshire Evening Post.
Han fortsätter:
– Han tycker uppenbarligen att vi inte har rätt kvalité i laget och det skulle hjälpa honom om han får in ett par spelare som passar hans spelsätt.
Frågan är bara om de spelare som finns tillgängliga är tillräckligt bra.
– Men om man tar in spelare i november så måste det vara spelare som går rakt in i startelvan. Allt annat är meningslöst. Folk måste inse att vid det här skedet av säsongen finns det inte så många bra spelare därute som väntar på att få ansluta.
Det ska vara kvalité, inte kvantitet.
– Det jag säger är att om man försöker få in mer kvalité – och laget behöver det, inget tvekan om det – så är inte det här direkt tidpunkten när man har massor av valmöjligheter tillgängliga, avslutar Gray med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More