Revie Stand

Hart om sitt nygamla jobb

Artikel

Igår tog Paul Hart på nytt över akademin och förutom att vara akademichef ska han även ha hand om klubbens U21-lag. Diskussioner med Adam Pearson och Massimo Cellino hjälpte honom att inse att klubbens framtidsutsikter är goda.
– Jag är väldigt lyckligt lottad över att ha arbetat med Adam Pearson tidigare under hans första tid i Leeds. Han är en person som jag respekterar och litar blint på, säger Hart till klubbens hemsida.
Han fortsätter:
– Det var tydligt genom de samtal som jag hade med honom, och de senare med Cellino, att klubben har för avsikt att ta sig tillbaka på rätt spår. Jag behövde inte mycket övertalning, men det var trevligt att höra och det övertygade mig om att det här är rätt plats att vara på.
Hur kommer då samarbetet att fungera med Rösler?
– Jag vet att Uwe Rosler tänker på samma sätt som jag. Att ha en sådan organiserad tränare vid rodret är en trygghet för alla. Vi kommer inte att arbeta så mycket tillsammans men jag behöver input från tränaren, avslutar Hart med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Skalhuset, Kjell & Company, Yves Rocher, Björn Borg, Partytajm, PhoneLife, Lekia