Revie Stand

Ingen Forestieri till Leeds

Artikel

Det har spekulerats mycket om Watford-spelaren Fernando Forestieri och hans eventuella övergång till Leeds. Klubbarna var överens om en övergångssumma, men spelaren själv verkade dock inte vara speciellt intresserade av att bli Leeds-spelare. Han tycktes istället vilja invänta mer lukrativa bud. Nu säger Massimo Cellino att det inte blir någon övergång.
– Vi bestämde oss i tisdags för att inte köpa Forestieri. Han hade inte den rätta mentaliteten. Jag vill att spelarna ska visa en hunger och vilja att komma hit. Det gjorde inte han, säger Cellino till klubbens hemsida.
Det var inte en pengafråga.
– Det handlade inte om pengarna. En spelare kan kosta tre miljoner pund, fem miljoner pund eller vara gratis, men om spelarens mentalitet inte är den rätta kommer jag inte att signa dem för Leeds, förklarar Cellino.

Nyförvärven som anlänt hittills under sommaren hade rätt mentalitet.
– Spelare som Wood, Adeyemi och Dallas är vad vi behöver här. De gav allt de hade för att visa att de ville bli Leeds-spelare. Titta på Murphy, han visade ett stort engagemang för klubben.
Det är den typen av spelare som laget ska byggas kring.
– Alla våra nyförvärv visade att de verkligen ville spela för Leeds. Vi bygger ett lag innehållande spelare med en likadan attityd och mentalitet. Forestieri visade inte det och vi har nu gått vidare, avslutar Cellino med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More