Revie Stand

Janssons övergång utreds

Artikel

För några dagar sedan kom nyheten om att det har uppstått en mindre tvist mellan Leeds och Serie A-klubben Torino angående när pengarna för Pontus Janssons permanenta övergång ska betalas ut. Mittbacken är just nu inlånad till Leeds, men när han spelade sin tjugoandra match för klubben aktiverades en låneklausul och han kunde med det skriva på ett treårskontrakt som börjar gälla nu i sommar. Enligt Yorkshire Evening Post anser Torino att de skulle ha fått en del av övergångssumman när klausulen aktiverades medan Leeds säger att det inte blir tal om några utbetalningar innan den första juli när övergången blir officiell. För den ovannämnda tidningen bekräftar nu Fifa att de tittar på ärendet:
– Vi kan bekräfta att det finns en kontraktstvist mellan de två klubbarna i samband med övergången för Pontus Jansson. Då utredningen pågår kan vi inte kommentera ärendet mer innan den är avslutad.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More