Revie Stand

Januarifönstret 2017 (uppdaterad 31/1)

Artikel

(Senaste nytt i rött)

Klara in:
Pablo Hernández, född 1985, mittfältare, Al-Arabi, £?
Spanjoren har under hösten varit inlånad från Qatar-klubben Al-Arabi och gjort mycket bra ifrån sig i nummer tio-rollen. Nu har övergången gjorts permanent och kontraktet gäller säsongen ut. Klubben har sedan möjlighet att förlänga det med ett år om så önskas. (9/1)

Alfonso Pedraza, född 1996, mittfältare, Villareal, lån
Pedraza har under den första halvan av den här säsongen varit utlånad till Lugo i den spanska andradivisionen där han hann med att göra tjugotre framträdanden innan han återkallades till Villareal. Nu under våren är det istället Leeds tur att låna vänstermittfältaren. (31/1)

Modou Barrow, född 1992, mittfältare, Swansea, lån
Den snabbe svensk-gambianen är nästa spelare att lånas in och han återförenas därmed med Garry Monk som var den som värvade honom till Swansea. Barrow är en högermittfältare som även kan spela som anfallare och lånet sträcker sig säsongen ut. (31/1)

Klara ut:
Luke Murphy, född 1989, mittfältare, Burton, lån
Murphy finns inte med i Garry Monks framtidsplaner och har under den här säsongen istället fått träna med U23-laget. Enbart ett framträdande i ligacupen har det blivit och idag blev det klart att Burton Albion lånar 27-åringen säsongen ut. (6/1)

Toumani Diagouraga, född 1987, mittfältare, Ipswich, lån
Mittfältaren, som köptes in för ett år sedan, har precis som Murphy fått träna med U23-laget den här säsongen. Från början var det tänkt att Diagouraga skulle lånas ut till tabelljumbon Rotherham, men idag blev det istället klart att han ska spela för Ipswich säsongen ut. (23/1)

Alex Mowatt, född 1995, mittfältare, Barnsley, £?
Mowatt kom till klubben i en ung ålder och tog sig sedan ända fram till A-laget där han har gjort en del mål. Den här säsongen har 21-åringen dock inte fått så mycket speltid och idag kom beskedet att hans nästa klubbadress blir ligakonkurrenten Barnsley. (27/1)

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, Lekia, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg