Revie Stand

Måstematch mot Bristol City

Artikel

I morgon besöker Bristol City Elland Road och Leeds kommer till matchen med fem raka ligamatcher utan vinst i bagaget.
– Vi måste vinna några fotbollsmatcher, men prestationen är också viktig, säger Steve Evans till klubbens hemsida.
Säsongen är inte över än.
– Det är många poäng kvar att spela om och så en magisk cuptävling som vi fortfarande är involverade i, fortsätter Evans.
Morgondagens motståndare har dock bra form. Förra helgen besegrade de serieledaren Middlesbrough, för andra gången den här säsongen.
– Bristol City vann mot Middlesbrough, vilket de förtjänade. De kunde till och med ha vunnit med tre eller fyra mål förra helgen.
Steve Cotterill fick sparken för en vecka sedan och laget leds för tillfället av förre Leeds-försvararen John Pemberton.
– De har gjort några bra nyförvärv den här veckan i Pearce och Gladwin som kan komma att vara involverade i morgon och jag är säker på att de kommer att vara resoluta under Pemberton. På pappret hör de hemma på den övre halvan av tabellen.
Det viktigaste för Leeds är dock att få igång det egna spelet igen.
– Det är viktigt att vi fokuserar på oss själva och på fotbollen. Vi måste börja spela fotboll igen, få med oss tre poäng och se fram emot tisdagsmatchen mot Brentford, avslutar Evans med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More