Revie Stand

Oavgjort mot Harrogate

Artikel

Igår kväll spelades den första träningsmatchen den här sommaren. Leeds begav sig till Harrogate och det var hemmalaget som tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel. Steve Morison kunde dock kvittera strax efter halvtid. Matchen kom att sluta oavgjort, 1-1.
– Alla fick 45 minuter i benen och det var inga skador. Det är det positiva. Att undvika skador är viktigt, säger Rösler till tidningen Yorkshire Evening Post.
Sol Bamba var riktigt bra i den andra halvleken.
– I den andra halvleken hade vi ett bättre tempo och Sol Bamba var fantastisk. Det är så jag vill att mina försvarare ska kämpa. Lee Erwin visade också glimtar av varför vi tog hit honom. Han är en spännande spelare för framtiden, fortsätter Rösler.

Leeds spelade med två olika formationer under matchen.
– Det är fortfarande en lång väg kvar att vandra för oss. I den första halvleken, med 3-5-2-uppställningen, tvekade några spelare. De var inte hundra procent bekväma men det är okej. Vi vill utsätta dem för det och vi har enbart haft två taktiska träningspass.
Det finns som sagt lite att förbättra.
– Jag såg några hoppfulla tecken, men jag såg också en hel del områden där vi måste förbättra oss. Roller och ansvar var inte alltid solklart, men jag var nöjd med hur Sol Bamba satte tonen i backlinjen. Vi var mycket mer konkurrenskraftiga i den andra halvleken, avslutar Rösler med.

Första halvlek (3-5-2): Silvestri; Wootton, Bellusci, Cooper; Byram, Phillips, Mowatt, Ajose; Erwin; Antenucci, Wood.

Andra halvlek (4-3-3): Silvestri (Horton 74); Berardi, Bamba, Killock, Taylor; Sloth, Bianchi, Cook; Doukara, Morison, Sharp.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More