Revie Stand

Oavgjort mot Millwall

Artikel

Gästerna Leeds hade ett stort bollinnehav i den första halvleken men det var Millwall som hotade mest offensivt inledningsvis och då speciellt när de fick en fast situation. De vitklädda gästerna var dock inte helt ofarliga då Tyler Roberts missade två riktigt bra lägen innan paus. Ett mål skulle dock komma i den 55:e minuten men det var Millwall som lyckades göra det när ett inkast förlängdes till en totalt omarkerad Jed Wallace vid den bortre stolpen. Leeds påbörjade därefter jakten på ett kvitteringsmål och det kom i den 89:e minuten. Inlånade Jack Harrison fick bollen och sköt sedan in den i nät med ett lågt skott. Det kunde dock ha blivit noll poäng för Leeds för på stopptid nickade hemmalaget i stolpen.

Startelvan (3-3-3-1): Peacock-Farrell; Jansson, Phillips (Forshaw 74), Cooper; Ayling, Klich (Baker 61), Douglas; Harrison, Sáiz, Alioski; Roberts (Dallas 68).

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, Lekia, LloydsApotek, Cellbes, PhoneLife, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, Webhallen