Revie Stand

Oavgjort ytterligare en gång

Artikel

Idag var det dags för säsongens första Yorkshirederby i ligan när Sheffield Wednesday kom på besök till Elland Road. Den första halvleken innehöll dock väldigt få målchanser. Det enda av värde som hände var att Sheffield Wednesdays Marco Matis, i den 37:e minuten, snyggt gav gästerna ledningen på volley, via undersidan av ribban.

I den 56:e minuten byttes både Alex Mowatt och Luke Murphy in på mittfältet och spelet blev efter det mycket bättre. Leeds vaknade till lite och fem minuter senare var det kvitterat. Stuart Dallas fick bollen till höger om straffområdet, han tunnlade närmaste bevakare och slog sedan ett lågt inlägg som Chris Wood kunde styra in i mål. Noterbart är att det var Leeds första skott på mål i matchen. Det skulle dock inte bli några fler mål och Leeds har med det inlett säsongen med fyra raka oavgjorda matcher. Oavgjort var ett rättvist resultat då det händer för lite offensivt för Leeds del för närvarande.

Startelvan (4-4-2): Silvestri; Berardi, Bamba, Cooper, Taylor; Byram (Mowatt 56), Adeyemi, Phillips (Murphy 56), Dallas (Doukara 85); Antenucci, Wood.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More