Revie Stand

Pearson är svårersättlig

Artikel

Som tidigare har rapporterats valde Adam Pearson i början av förra veckan att lämna sitt jobb som VD för klubben, anledningen var att han ville fokusera på sitt rugbylag Hull FC.
– Det är omöjligt att ersätta honom då han var speciell. Adam Pearson är Adam Pearson, säger Cellino till Skysports.com.
Pearson tycker dock själv att Cellino ska anställa någon annan.
– Jag pratade med honom (Pearson) igår och han ville att jag skulle ta in någon annan, men jag sa till honom att jag vill ha lite mer tid på mig, förklarar Cellino.

Innan Pearson fick jobbet som VD i maj innehölls den positionen av Matt Child. Child valde dock att säga upp sig i mars efter bara lite mer än tre månader i klubben.
– Matt Child lämnade då han inte kom överens med någon annan som arbetade för klubben.
Child var dock ett felval från första början.
– Matt Child var inte direkt någon fotbollsman. Han var professionell men inte riktigt en fotbollsspecialist. Den som var specialiserad för det här jobbet var Adam Pearson, avslutar Cellino med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More