Revie Stand

Rösler om Brighton

Artikel

Morgondagens motståndare Brighton har inlett säsongen på ett strålande sätt. De är fortfarande obesegrade och ligger för närvarande på förstaplats i tabellen. Leeds tycker sig dock ha bra koll på läget.
– Vi har analyserat Brighton väl, de kan spela på flera sätt. De kan kontra väldigt effektivt, de har snabbhet i laget. De kan också spela mot väletablerade försvar där de har mycket boll, säger Rösler till klubbens hemsida.
När Chris Houghton i vintras tog över som manager för Brighton kämpade laget för att undvika nedflyttning.
– Jag känner Chris Houghton väldigt bra. Han stabiliserade skeppet och såg till att de stannade kvar i ligan. Sedan var det ett transferfönster och titta var de är nu. Jag förväntar mig att de är med där uppe i slutet av säsongen.

Leeds har mycket svårt att vinna på hemmaplan och blir det poängtapp även i morgon är det ett nytt klubbrekord, elva raka hemmamatcher utan vinst. En vinst är alltså ett måste.
– Vi har fått för många kontringar emot oss. Vi har haft bollen mycket och tappat våra positioner. Spelarna har letat efter svar och vi har gett dem dessa. Det handlar om hur vi tar oss an matcherna. Vårt kroppsspråk måste bli mer aggressivt och självsäkert.
Supportrarna vill se ett offensivt spelande lag.
– Vår publik stöttar oss alltid om vi spelar i ett bra tempo och har en god anfallsvilja, avslutar Rösler med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More