Revie Stand

Rösler om Middlesbrough-matchen

Artikel

Leeds förlorade igår med klara 3-0 mot Middlesbrough på bortaplan. Resultatet speglade dock inte matchbilden.
– Vi blev straffade av ett hänsynslöst Middlesbrough och en domare som hade en dålig dag. Han tog två stora felbeslut, säger Uwe Rösler till tidningen Yorkshire Evening Post.
Christian Stuani fick ett gult kort i den första halvleken och borde ha fått ett andra efter paus.
– Stuani skulle inte ha fått vara kvar på planen. Hade en Leeds-spelare gjort så många ojustheter som Stuani gjorde på Charlie Taylor hade Leeds-spelaren blivit utvisad, säger Rösler.
Elva minuter in i den andra halvleken dömdes Mirco Antenuccis 2-1-reducering bort. Linjedomaren valde först att inte vinka för offside, men efter att ha pratat med domaren åkte flaggan sedan upp.
– Han (linjedomaren) var tvungen att fråga domaren om hjälp. Han var inte säker på sin sak. Hur kan han vinka för offside när han inte är säker? Det var vändpunkten i matchen. Han måste vara 100 procent säker.
Middlesbrough sköt två skott på mål på hela matchen, men det räckte då Leeds för dagen var väldigt givmilda i försvarsspelet.
– Middlesbrough skapade inte många chanser och det behövde de inte göra med den spelarkvalitét de har, avslutar Rösler med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More