Revie Stand

Rösler om mötet med Doncaster

Artikel

Det är nu många matcher på kort tid för Leeds del. Fyra matcher på tio dagar, bland annat tre raka bortamatcher, står på schemat. Det innebär att några spelare får vila i kväll när Leeds möter Doncaster på bortaplan i ligacupen.
– Vi tar cupen seriöst. Vi har en av de tunnaste trupperna i landet men alla spelare som spelar mot Doncaster är spelare som kan förväntas starta mot Reading, mot Bristol City och mot Sheffield Wednesday, säger Uwe Rösler till tidningen Yorkshire Evening Post.
Det brukar vara många skrällar i ligacupen.
– I cuphistorien har det alltid funnits en bra möjlighet för ett Football League-lag att gå långt. Blir det Leeds? Vi får se.
Rösler gillar dock inte vilken dag matchen spelas på.
– Hade jag fått välja hade jag definitivt inte valt att spela på en torsdag. Men vad kan jag göra? Jag blev inte tillfrågad.
Dock avslutar han med:
– Jag kan inte säga att det är ett bekymmer. Vad skulle spelarna tro? Jag måste vara positiv och tro att vi kan vinna varje match. Vi har inga problem med utmaningar.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More