Revie Stand

Rösler om träningslägret

Artikel

I morgon beger sig Leeds till Österrike för ett sex dagar långt träningsläger som även inkluderar en träningsmatch mot Eintracht Frankfurt på tisdag. På vägen hem gör de en avstickare till Norge för att möta Hoffenheim nästa lördag.
– Jag ville möta två väldigt starka motståndare som vi måste springa och jaga en hel del mot. Vi vet då hur vi ligger till fysiskt då tyska lag normalt är bra fysiskt tränade. Det är en bra utmaning, säger Uwe Rösler till klubbens hemsida.
Matchen i Norge spelas i Lilleström, en stad vars klubb Leeds huvudtränare känner till väl.
– Lilleström ligger mig varmt om hjärtat. Där avslutade jag min spelarkarriär och där började jag min tränarkarriär.

Leeds är väldigt populära i Norge, vilket Rösler är väl medveten om.
– Gunnar Halle, en av mina bästa vänner och min assisterande under fem år, berättade allt om Leeds United och supportrarna i Skandinavien för mig, berättar han.
Ett stort följe gör laget bättre.
– Det motiverar dig som spelare och som tränare då varje match betyder något.
Rösler vill att Leeds ger någonting tillbaka till supportrarna.
– De spenderar mycket pengar och de tillbringar sin semester åt att följa deras lag. Det är vår plikt att göra allt vi kan för att de ska ha det bra i Österrike och Norge, avslutar han med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More