Revie Stand

Saker kvar att lära

Artikel

Oavgjort i premiären mot Burnley och förlust på straffar mot Doncaster i ligacupen innebär att Leeds får fortsätta att vänta på säsongens första vinst. Frågan är om Uwe Rösler känner någon press?
– Nej, sedan jag kom hit har vi gjort mål i varje match. Vi måste bli bättre defensivt och det innefattar hela laget. Men generellt sett har vi redan kommit en bra bit på vägen, säger Rösler till tidningen Yorkshire Evening Post.
Det gäller att spelarna håller huvudet kallt.
– För tillfället spelar vi bra utan boll, vi har högt tempo och är väldigt aggressiva och pressar. Men när vi har bollen fortsätter vi att spela i samma tempo. Ibland behöver vi behålla bollen inom laget och lugna ner spelet. Det är nästa steg på utvecklingskurvan.
Nästa match är mot Reading i morgon och frågan är vilka spelare som kommer att få spela från start. Några tänkbara startspelare spelade hela matchen mot Doncaster.
– Vi får se hur de återhämtar sig innan vi tar ut startelvan, avslutar Rösler med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More