Revie Stand

Silly Season 2020 (upp. 29/7)

Artikel

(Senaste nytt i rött)

Klara in:
Illan Meslier, född 2000, målvakt, Lorient, £5 miljoner
Fransmannen kom på lån inför den nyligen avslutade säsongen men fick inte chansen på allvar förrän förstemålvakten Kiko Casilla blev avstängd åtta matcher i våras. Då imponerade 20-åringen rejält vilket ledde till att hans övergång från Lorient till Leeds nu har gjorts permanent. (23/7)

Hélder Costa, född 1994, mittfältare, Wolves, £16 miljoner
Precis som det bestämdes förra året när Costa först kom till Leeds på lån så har yttermittfältarens övergång nu blivit permanent. Costa har skrivit på ett fyraårskontrakt och sägs kosta runt sexton miljoner pund. (7/7)

Klara ut:
Ben White, född 1997, försvarare, Brighton, lån avslutat
White fick vara med i alla ligamöten under den senaste säsongen och var riktigt bra hela året. Nu har 22-åringen sagt adjö till Leeds och fansen på sociala medier eftersom det säsongslånga lånet är över. (29/7)

Laurens De Bock, född 1992, försvarare, Zulte Waregem, lån
Vänsterbacken var utlånad vid två tillfällen den senaste säsongen och nu lånas han ut igen. Han nästa klubbadress är belgiska Zulte Waregem där han stannar hela nästa säsong och det finns även en köpoption. (27/7)

Jean-Kévin Augustin, född 1997, anfallare, RB Leipzig, lån avslutat
23-åringen kom på lån i vintras och till en början var det tänkt att allting skulle bli permanent om Leeds går upp. Coronaviruset har dock försenat en eventuell uppflyttning och Yorkshireklubben har valt att inte förlänga lånet till säsongens slut. De berättas anse att då de inte tagit sig upp före sista juni så behöver de inte längre köpa fransmannen. (2/7)

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Apohem, Cellbes, Buttericks, C More, Webhallen, Bloomify, Björn Borg, Yves Rocher, Partytajm, Polarn O. Pyret, Skalhuset, Kjell & Company, Greatdays

Per köp: