Revie Stand

Silly Season 2021 (upp. 27/5)

Artikel

(Senaste nytt i rött)

Klara in:

Klara ut:
Gaetano Berardi, född 1988, försvarare, fri transfer
Den riktigt tuffe och schweiziske backen anslöt till Leeds för sju år sedan men har inte alltid haft en startplats. Först var han en ytterback men när Marcelo Bielsa kom så skolades han om till mittback. Nu är det helt klart att 32-åringen lämnar Leeds när hans kontrakt går ut i sommar. (21/5)

Pablo Hernández, född 1985, mittfältare, fri transfer
Den spanske spelfördelaren har varit ovärderlig för Leeds sedan han dök upp på lån i augusti 2016. Han har visserligen ett år kvar på sitt kontrakt med klubben men idag kom beskedet att han lämnar även han. (21/5)

Barry Douglas, född 1989, försvarare, fri transfer
Den 31-årige och skotske vänsterbacken var under den senaste säsongen utlånad till Blackburn där han fick medverka i 30 stycken matcher nere i the Championship. Nu går emellertid avtalet med Leeds ut och han är en av en dryg handfull spelare som inte erbjuds något nytt. (27/5)

Ouasim Bouy, född 1993, försvarare, fri transfer
Det är inte någon som vet om mittbacken finns på riktigt då han inte har lirat en enda match sedan han kom från Juventus sommaren 2017. Bouy var sedan utlånad två år i följd men därefter så har denne spelare varken varit utlånad eller tränat med Leeds och nu går kontraktet ut. (27/5)

Eunan O’Kane, född 1990, mittfältare, fri transfer
30-åringen lånades i januari förra året för andra gången ut till Luton och han skulle stanna kvar där tills hans kontrakt med Leeds gick ut. Det gör det nu i sommar så mittfältaren lämnar således på fri transfer. (27/5)

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, Lekia, LloydsApotek, Cellbes, PhoneLife, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, Webhallen