Revie Stand

Silly Season 2022 (upp. 4/7)

Artikel

(Senaste nytt i rött)

Klara in:
Brenden Aaronson, född 2000, mittfältare, Salzburg, £22 miljoner
Leeds siktade på att värva in den offensive och amerikanske mittfältaren redan i januari men fick då ett väldigt tydligt nej. Nu är det dock klart att Aaronson ansluter och han har skrivit på ett femårskontrakt. (26/5)

Rasmus Kristensen, född 1997, försvarare, Salzburg, £10 miljoner
Det har nu berättats att högerbacken från Danmark blir spelare nummer två som Leeds köper från RB Salzburg under denna sommar. 24-åringen har skrivit på ett avtal som sträcker sig fram till sommaren 2027. (8/6)

Marc Roca, född 1996, mittfältare, Bayern, £10 miljoner
Den här sommarens tredje nyförvärv har faktiskt ingen koppling till Red Bull utan ansluter till Leeds från tyska Bayern München. Den 25 år unge spanjorens kontrakt sträcker sig fram till sommaren 2026. (17/6)

Darko Gyabi, född 2004, mittfältare, Man City, £5 miljoner
Samtidigt som den väldigt viktige Kalvin Phillips köptes av ligavinnarna så passade Leeds på att värva en spelare och den spelaren är unge Gyabi som tillhört Manchester Citys juniorlag. Gyabi har skrivit på ett kontrakt på hela fyra stycken år som sträcker sig till sommaren 2026. (4/7)

Tyler Adams, född 1999, mittfältare, Leipzig, £20 miljoner
Den tredje spelaren som köps från en Red Bull-klubb den här sommaren är den defensive mittfältaren Tyler Adams. Han ska nu tillsammans med Roca fylla hålet Kalvin Phillips lämnade efter sig i Leeds trupp. (5/7)

Klara ut:
Laurens De Bock, född 1992, försvarare, fri transfer
De Bock skrev på för fyra och ett halvt år vintern 2018 men var sedan för dålig så de senaste fyra åren har han bara varit utlånad. Det allra senaste året var han i Belgien och där stannar han då kontraktet går ut. (10/6)

Kalvin Phillips, född 1995, mittfältare, Man City, £42 miljoner
Mittfältaren har varit Leeds viktigaste spelare men nu är det över då han är klar för Manchester City. Phillips dök upp i Yorkshireklubben när han var 14 år och han lämnar med det ett mycket stort hål efter sig. (4/7)

Charlie Cresswell, född 2002, försvarare, Millwall, lån
Den unge samt storväxte mittbacken ville ha mer speltid den kommande säsongen så således får han nu tillbringa ett helt år i Millwall. Lånet från Leeds till The Championship-klubben sträcker sig hela säsongen. (4/7)

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, Lekia, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg

Per köp: