Revie Stand

Silly Season 2024 (upp. 7/6)

Artikel

(Senaste nytt i rött)

Klara in:

Klara ut:
Joe Rodon, född 1997, försvarare, Tottenham, lån avslutat
Den 26 år unge mittbacken var inlånad till Leeds under hela den gångna säsongen och var helt klart en riktigt stabil pjäs längst där bak i mittlåset men nu så har han återvänt till Tottenham då säsongen är över. (28/5)

Jaidon Anthony, född 1999, mittfältare, Bournemouth, lån avslutat
Yttermittfältaren var inlånad under hela den allra senaste säsongen men han var aldrig nära att ta någon ordinarie plats i startelvan och nu så har han fått återvända till Bournemouth uppe i Premier League. (28/5)

Connor Roberts, född 1995, försvarare, Burnley, lån avslutat
Eftersom Luke Ayling blev utlånad och lånet av Djed Spence avslutades i januari så anslöt Roberts som en helt ny konkurrent till den väldigt unge Archie Gray på högerbacksplatsen men nu är det lånet över. (28/5)

Stuart Dallas, född 1991, mittfältare, slutar
Efter att ha varit skadad i två års tid så berättade den väldigt mångsidige nordirländaren i mitten av april månad att hans karriär är över när hans kontrakt med Leeds tar slut under sommaren som snart tar vid. (28/5)

Robin Koch, född 1996, försvarare, fri transfer
Den tyske mittbacken är en av många spelare i Leeds vars avtal går ut nu i sommar och han får inte något nytt för i januari berättades det att lånet till tyska Eintracht Frankfurt blir permanent efter säsongen. (28/5)

Luke Ayling, född 1991, försvarare, fri transfer
Den riktigt långhårige ytterbacken gick till konkurrenten Middlesbrough på lån i januari månad och då den 32 år unge trotjänarens avtal tar slut i sommar så passar klubben ovan att på ta in honom helt gratis. (28/5)

Ian Poveda, född 2000, mittfältare, fri transfer
Den colombianske yttermittfältaren var under den gångna våren på lån i Sheffield Wednesday då han tydligt inte fanns med i tyske Daniel Farkes framtidsplaner och nu får han lämna Leeds när kontraktet går ut. (7/6)

Stötta bloggen:

Per köp: Greatdays, Stor & Liten, Allente, Björn Borg, Cellbes, Webhallen, DOZ Apotek, Kjell & Company, Dustin Home, TV4 Play