Revie Stand

Silvestri om försäsongen

Artikel

Marco Silvestri var strålande förra säsongen och är ohotad förstemålvakt även den här. Nu förbereder han sig, tillsammans med de andra spelarna, inför den kommande säsongen och italienaren är nöjd med hur försäsongen har varit hittills.
– Försäsongen har varit riktigt bra. Vi har spelat tuffa matcher mot väldigt bra lag som Hoffenheim och Frankfurt. Vi förlorade men spelade väldigt bra, säger Silvestri till klubbens hemsida.
Han är positiv inför det som komma skall.
– Jag är positiv då jag ser laget varje dag. Vi har ett väldigt bra lag i år. Vi vet att the Championship är svår men vi ska försöka, fortsätter målvakten.
Silvestri tränar hårt med nye målvaktstränaren Richard Hartis.
– Jag jobbar hårt med tränaren för att förbättra luftspelet. Han vill att jag ska dominera mitt straffområde. Det är en ny spelstil för mig och jag måste jobba på den.
I morgon väntar den sista träningsmatchen på försäsongen när Everton kommer på besök till Elland Road.
– Det är en väldigt bra match. Vi vill göra bra ifrån oss då det är viktigt att avsluta försäsongen på ett bra sätt, avslutar Silvestri med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More