Revie Stand

Steg för steg

Artikel

På lördag drar säsongen igång när Burnley kommer på besök till Elland Road. Förutsättningarna inför den nya säsongen är klara.
– Vi måste se förbättringar. Det är vad ordföranden (Massimo Cellino) sa till mig – förbättringar på lag och individer jämfört med förra året, säger Rösler till tidningen Yorkshire Evening Post.
Han fokuserar kortsiktigt.
– Mitt fokus nu är att förbereda mitt lag för Burnley, sedan Doncaster och efter det Reading. Vi behöver kortsiktiga mål. Alla medel- och långsiktiga mål försvinner när man inte vinner tillräckligt med matcher. Det är så jag hanterar mitt jobb.
Försäsongen har han lämnat bakom sig.
– Jag fokuserar redan på matchen mot Burnley. Försäsongen är gjord. Burnley blir en annan utmaning med andra frågor som ska besvaras, förklarar Rösler.
Under försäsongen har det bland annat blivit bra spel mot tyska Bundesligaklubbar och en vinst mot Everton. Förväntningarna på laget börjar höjas inför den kommande säsongen.
– Det är nu viktigt att vi hanterar förväntningarna. Vi har blivit bättre men det kommer att finnas tillfällen när förbättringen utmanas. Då måste vi komma igenom det på ett positivt sätt, avslutar Rösler med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More