Revie Stand

Steve Evans om Byram

Artikel

Sam Byram har snart bara ett halvår kvar på kontraktet med klubben och än har parterna inte kommit överens om ett nytt. Mot Huddersfield senast fick ytterbacken inte ens plats på bänken utan den var istället fylld av offensiva spelare. Enligt Steve Evans var det mestadels på grund av taktiska orsaker, men han erkänner också att Byrams kontraktssituation spelade in.
– Jag vill sätta mig ner med Sam över en kopp kaffe och ta reda på om han ser en framtid i klubben, säger Evans till tidningen Yorkshire Evening Post.
Han fortsätter:
– Jag vill bara veta om Sam vill vara här. Jag vill veta om hans verkliga önskan är att spela för Leeds United då jag känner till hans kontraktssituation.
Evans gillar dock Byram och ska prata med Cellino.
– Jag ska framföra mina rekommendationer. Jag måste veta om någon (Byram) är beredd på att få till en uppgörelse. Då behåller vi honom, avslutar Evans med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Skalhuset, Kjell & Company, Yves Rocher, Björn Borg, Partytajm, PhoneLife, Lekia