Revie Stand

Taylor om den stundande säsongen

Artikel

Unge vänsterbacken Charlie Taylor ser fram emot den stundande försäsongen. Han har dock ännu inte träffat den nye tränaren Uwe Rösler.
– Jag har inte haft chansen att träffa honom än så det blir första gången när försäsongsträningen drar igång. Han har gjort bra ifrån sig tidigare i England och jag har hört bra saker om honom från andra personer. Jag ser fram emot att få träffa honom, säger han till klubbens hemsida.
Det var efter att Stephen Warnock sålts i januari som Taylor på allvar tog en ordinarie plats i startelvan, först som vänsterback men sedan som vänstermittfältare.
– Andra halvan av förra säsongen var bra för min del och jag ville inte att säsongen skulle ta slut. Jag fick spela och jag tyckte att jag gjorde bra ifrån mig. Jag vill bara komma igång och fortsätta där jag slutade.
Vilken av de två positionerna föredrar han då?
– Jag tycker att jag är mer en vänsterback. Det är den positionen jag har spelat på under min karriär och i akademin, men så länge man får spela kan man inte klaga. Jag kan spela varsomhelst för laget. Jag gillade att göra mål förra säsongen, mål gör jag inte ofta men jag skulle gärna vilja göra det igen, avslutar Taylor med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, Lekia, LloydsApotek, Cellbes, PhoneLife, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, Webhallen