Revie Stand

Taylor om MK Dons-matchen

Artikel

Det var en bra helg för vänsterbacken Charlie Taylor. Han fyllde år i fredags och dagen efter låg han bakom båda målen i 2-1-vinsten mot MK Dons på bortaplan. Han ordnade straffen som Chris Wood tog hand om och det var även han som sedan utökade ledningen i slutet av den första halvleken.
– Jag kunde inte ha bett om mycket mer egentligen. Det viktigaste var dock att vi fick tre poäng, säger Taylor till klubbens hemsida.
Om straffsituationen säger han:
– Jag fick bollen och löpte mot deras försvar. Sedan skar jag in i straffområdet. Jag kände honom i ryggen och tack och lov blåste domaren straff. Jag tyckte att det var straff.
I slutet av halvleken blev han även målskytt.
– Jag tänkte ”jag är i straffområdet, jag skjuter”. Jag fick en bra träff och bollen gick in.
Det blev dock en nervös avslutning på matchen, men Leeds höll undan.
– Vi ville inte att det skulle bli som mot Bristol men vi har lärt oss läxan från den matchen. Vi kunde ha hållit i bollen bättre i den andra halvleken och det var inte den mest välspelade matchen, men det viktigaste är de tre poängen, avslutar Taylor med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Apohem, Cellbes, Buttericks, C More, Webhallen, Bloomify, Björn Borg, Yves Rocher, Partytajm, Polarn O. Pyret, Skalhuset, Kjell & Company