Revie Stand

Taylor på väg tillbaka

Artikel

Charlie Taylor spelade varenda minut under inledningen av säsongen, men för sex veckor sedan drabbades han av körtelfeber.
– Det har varit frustrerande. Jag spelade varje match och att sedan bli sängbunden med det här var fruktansvärt. Jag kunde inte lämna huset, säger vänsterbacken till klubbens hemsida.
Han kände att något var fel i hemmamatchen mot Birmingham.
– Jag hade dittills spelat varje minut och jag ville fortsätta med det så jag nämnde inte direkt tröttheten för någon. Jag hade ingen aning om vad som faktiskt var fel, men tidigt i matchen startade jag en offensiv löpning och kände mig helt slut, förklarar Taylor.
Han genomgick efter det en rad tester.
– Efter att testerna kom tillbaka läste jag på om biverkningar. Sjukdomen och tröttheten kan påverka folk i upp till ett år vilket var ett bekymmer.
Han hade dock tur i oturen då han redan har kunnat börja träna igen.
– Det hårda arbetet börjar nu. Jag genomgår i stort sett en försäsong i miniformat för att komma i form igen, avslutar Taylor med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Skalhuset, Kjell & Company, C More, Yves Rocher, Björn Borg, Partytajm