Revie Stand

Taylor utsedd till månadens spelare

Artikel

Charlie Taylor har, i en omröstning på klubbens hemsida, blivit utsedd till månadens spelare i september. Vänsterbacken var bland annat en av huvudrollsinnehavarna i vinstmatchen mot MK Dons på bortaplan. Först ordnade han en straff och sedan gjorde han också mål efter en fin soloprestation på kanten.
– Matchen mot Milton Keynes var ganska speciell. Vi vann, vilket var det viktigaste, men jag gjorde också mål så det var dubbelt glädjande, säger vänsterbacken till klubbens hemsida.
Han fortsätter:
– Att göra mål som försvarare är underbart då det inte förväntas av oss. Saker och ting öppnade dock upp sig framför mig och jag bara fortsatte. Jag tog mig in i straffområdet och beslöt mig för att prova lyckan. Vi uppmuntras att försöka när tillfälle ges, så det är vad jag gjorde och det var härligt att se bollen gå in.
Leeds är känt för att ha ett stort bortafölje och Taylor och hans medspelare är mycket tacksamma för supportrarnas stöd.
– De åker överallt och stöttar oss på ett fantastiskt sätt. Det var 6000 på plats i Milton Keynes och det var fantastiskt att komma ut ur tunneln och se alla dessa supportrar. Det var en otrolig känsla. Alla i klubben uppskattar det här stödet. Det hjälper oss väldigt mycket, avslutar Taylor med.
Månadens spelare i augusti var Sol Bamba. Charlie Taylor kom två i den omröstningen.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More