Revie Stand

Trenden håller i sig

Artikel

Förlusten med 2-0 hemma mot Birmingham igår innebär att Leeds negativa trend på hemmaplan fortsätter. Senaste vinsten på Elland Road kom den 4:e mars. Uwe Rösler är dock fortsatt lugn.
– Det var en dålig dag på jobbet. Jag är inte panikslagen och jag ber inte heller om att få två eller tre nya spelare. Det skulle vara fel. Vi måste komma på svaren tillsammans i omklädningsrummet, säger han till tidningen Yorkshire Evening Post.
Det låser sig för spelarna.
– Spelarna vill göra bra ifrån sig. Det förbereder sig bra och tränar bra, men av någon anledning får vi inte ut det bästa ur dem på Elland Road, fortsätter Rösler.
Spelarna måste bli mer hänsynslösa.
– Det var en obstruktion på en av våra försvarare vid det första målet, men deras spelare gjorde ett konstmål. Jag klandrar inte någon. De försöker så gott de kan men ibland måste vi vara mer hänsynslösa och aggressiva, avslutar Rösler med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More