Revie Stand

Uppflyttning – en omöjlighet

Artikel

Under en radiointervju i torsdags med BBC Radio Leeds sa Uwe Rösler att uppflyttning är en omöjlighet för klubben den här säsongen, vilket har gjort att det uppstått lite missnöje bland supportrarna.
– Jag förstår inte varför de är upprörda. Två säsonger i rad har laget slutat på en femtondeplats. Med våra ekonomiska begränsningar kan vi inte konkurrera. Laget är inte redo, säger Rösler till tidningen Yorkshire Evening Post.
Fokus ligger istället på att utveckla truppen.
– Min uppgift är att förbättra laget, spelarna och förra säsongens ligaplacering. Cellino har tydligt klargjort det. Jag har alltid spelat med öppna kort. Om jag har gjort folk upprörda ber jag om ursäkt. Det var inte min avsikt.
Leeds ligger dock för närvarande på sextonde plats i tabellen, en bra bit ifrån en topp tio-placering som var det uttalade målet innan säsongen började.
– Man kan inte ligga åtta eller nia i tabellen under hela säsongen för det innebär att man redan är ett topplag. Vi är inte ett topplag. Vi strävar efter att bli ett topplag, avslutar Rösler med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More