Revie Stand

Vinst mot Everton

Artikel

Igår var det så dags för den sista träningsmatchen på försäsongen. Everton kom på besök men fick se sig besegrade med 2-0 efter att Alex Mowatt och Chris Wood gjort mål i den andra halvleken.
– Det var ytterligare ett steg framåt. Vi är inte där vi vill vara men vi närmar oss. Vi avslutade försäsongen med stil och ser nu framåt, säger Uwe Rösler till klubbens hemsida.
Everton ställde upp med ett mestadels ungt lag vilket även hemmalaget gjorde och det gäller nu att spelarna inte får hybris.
– Vi får inte tappa fotfästet när vi vinner mot Everton, men vi får inte heller tappa våra huvuden när vi förlorar en match, förklarar Rösler.
Över 17000 personer hade kommit till Elland Road för att se matchen. Att så många dyker upp för att se en träningsmatch är inte något Uwe Rösler är van vid.
– Det är något nytt för mig. Stämningen var fantastisk, det inspirerade spelarna.
Chris Wood fick äntligen göra sitt första mål för klubben.
– Han förtjänade det. I den första halvleken var han riktigt stark och höll, under press, fast bollen åt oss. Han förtjänade målet och jag är verkligen glad för hans skull, avslutar Rösler med.

Startelvan (4-3-3): Silvestri; Berardi, Bamba, Bellusci, Taylor; Cook (Phillips 70), Adeyemi (Wootton 81), Mowatt (Antenucci 81); Byram, Wood (Morison 81), Doukara (Erwin 72).

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Apohem, Cellbes, Buttericks, C More, Webhallen, Bloomify, Björn Borg, Yves Rocher, Partytajm, Polarn O. Pyret, Skalhuset, Kjell & Company