Revie Stand

Vinst mot QPR

Artikel

Hemmalaget Leeds lyckades skapa en handfull riktigt bra chanser under inledningen på matchen men i den 26:e minuten var det istället gästerna som gjorde det första målet när Nahki Wells sköt in bollen. En kvittering kom dock precis innan halvtid och det var Kemar Roofe som satte bollen från nära håll. I början av den andra halvleken så fick hemmalaget något så ovanligt som en straff som Roofe säkert satte i nätet. Roofe hade efter det några chanser att även göra sitt tredje mål för dagen men bollen ville inte gå in. Det gjorde att det blev väldigt nervöst i slutet då QPR försökte få till ett kvitteringmål. Några fler mål blev det emellertid inte och Leeds fortsätter därmed att hänga med i toppen av tabellen.

Startelvan (4-1-4-1): Peacock-Farrell; Shackleton, Jansson, Phillips, Douglas; Forshaw; Hernandez (Clarke 86), Klich, Sáiz (Halme 81), Alioski; Roofe.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, Lekia, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Bookbeat, Yves Rocher, Björn Borg, SmartaSaker

Per köp: