Revie Stand

Woottons kontrakt

Artikel

Under vintern och våren säsongen 2014/15 var Massimo Cellino avstängd från att äga Leeds och under den tiden vikarierade Andrew Umbers som ordförande. Scott Wootton hade från början ett kontrakt som skulle gå ut nu i sommar, men i februari 2015 förlängdes det med ett år, trodde alla. En artikel om det nya kontraktet lades upp på klubbens hemsida och Wootton var mycket nöjd med förlängningen. Nu skriver dock Yorkshire Evening Post att klubben misslyckades med att göra klart det nödvändiga pappersarbetet, vilket gjorde att kontraktsförlängningen aldrig trädde i kraft. Woottons kontrakt går således ut nu i sommar ändå och det verkar inte som att han kommer att erbjudas något nytt.

Det är inte första gången det är kontraktsproblem i Leeds. I januari 2014 anlände Cameron Stewart på lån. Det var då redan klart att övergången skulle bli permanent under sommaren eftersom yttermittfältaren hade skrivit på ett treårskontrakt. Stewart misslyckades dock under våren med att sätta några större avtryck, vilket gjorde att Leeds och Cellino drog sig ur övergången. Klubben dömdes sedan att betala 500.000 pund i kompensation till Stewart.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Kjell & Company, Partytajm, Yves Rocher, Björn Borg, PhoneLife, Lekia, C More