Revie Stand

Färjestad: Stapleton debuterade

Färjestad

Amerikanen Tim Stapleton debuterade för Färjestad i tisdagens förlustmatch mot Frölunda, men saknade det där lilla extra.
– Det är små detaljer som man måste komma igång med först, att vinna tekningar och ta rätt beslut. Jag har inte spelat sedan 10 april och det handlar mycket om att få tajming och göra en bra insats generellt, säger Stapleton till Värmlands Folkblad.
Han missade två frilägen under matchen. Första gången räddade Förlundamålvakten och andra gången träffade han stolpen.
– Jag sköt på samma sätt båda gångerna och normalt sett skjuter jag inte så. Jag hade gärna fått de chanserna igen, men samtidigt som räknas målen ändå inte nu. Det kändes bra att komma till chanser över huvud taget så här tidigt.
Vad tyckte han då om matchen som helhet?
– Vår insats var bra även om det finns saker att korrigera. Vi mötte ändå mästarlaget och det märks att de vann guldet tack vare att de jobbar så hårt och hur snabba de är, men hade vi satt våra chanser kunde vi lika gärna ha vunnit, avslutar Stapleton med.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Apohem, Cellbes, Buttericks, C More, Webhallen, Bloomify, Björn Borg, Yves Rocher, Partytajm, Polarn O. Pyret, Skalhuset, Kjell & Company