Revie Stand

LUSS-resan

LUSS

LUSS, Leeds United Supporters Sweden, grundades 2006 och åker varje år på en resa till den förlovade staden. Den här säsongen är det april som gäller då Leeds först tar sig an Reading, lördagen den sextonde, och sedan är det Wolves tur att komma på besök den efterföljande tisdagen. Alla personer uppmanas att boka på Jurys Inn (vill ni se bilder därifrån är det bara att klicka här och söka på Jurys Inn Leeds). LUSS har bokat upp 75 sängplatser och priserna per rum är som följer: 65 pund per natt (enkelrum), 70 pund per natt (dubbelrum) och 85 pund per natt (trippelrum). Resan är tänkt att vara från fredagen den femtonde till onsdagen den tjugonde men det är helt okej att anlända både en och två dagar tidigare.  Matchbiljetterna delas ut på välkomstfesten på fredagen och det enda du behöver ordna med själv är flygbiljetten.

Vissa aktiviteter är även inplanerade. Bland annat planeras det att arrangeras en gemensam marsch med Leeds-supportrar från de nordiska länderna där varje deltagare har en flagga från sitt hemland. Kontakt kommer att tas med norska LUSCOS och danska Danish Whites.

Vill ni följa med? Skicka i sådana fall namn och datum till leedsunitedsupporterssweden@hotmail.com så reserveras ett rum åt er. Betalningen sker vid ankomst till hotellet. Hur många som är klara för resan går att se här.

Stötta bloggen:

Per köp: Stayhard, Bokus, Cervera, Ginza, Stor & Liten, Åhlens, Bloomify, LloydsApotek, Cellbes, Webhallen, Buttericks, Skalhuset, Kjell & Company, Yves Rocher, Björn Borg, Partytajm, PhoneLife, Lekia